Hans röst

 

Ett budskap som talar hopp från Gud. Hör han viska

att du är älskad och kallad till närhet.

 

Enkla steg till att höra Guds röst.

 

1. Tysta ner dig själv.

Jesaja 59:2 Det är era synder som skiljer er från er Gud, era brott får honom att vända sig bort och inte höra. 

 

Heb 11:6 Utan tro kan ingen finna nåd hos honom. Ty den som vill nalkas Gud måste tro att han finns och att han lönar dem som söker honom.

                

2. Sätt din blick på Jesus.

Matt 11:28 Kom till mig, alla ni som är tyngda av bördor;

jag skall skänka er vila.

 

3.Lyssna på den spontana rösten. Gud kan även ge dig bilder och syner.

  • Ställ en fråga eller säg något kort.

Joh 10:27 Mina får lyssnar till min röst,

och jag känner dem, och de följer mig. 

 

4. Skriv ner det.

Upp 1:19 Skriv nu ner vad du har sett

och vad som är och vad som skall ske härefter

 

När du har skrivit ner det kan du pröva det, inte innan.

Detta är viktigt annars riskerar du att sluta lyssna

och dömer ut budskapet innan du förstår det.

Be någon vän som känner Gud pröva det du fått.

 

 

 

Ord han talat till mig.

 

Jag säger -Ledsen att jag inte orkat så mycket (sjuk)….


Sluta se livet som en tävling vad du misslyckas med eller lyckas med, du väljer en olycklig väg. Se på mig och se livet som en resa inte ett byggnadsverk som måste förbättras och förbättras. Ta min hand och tala med mig och sök min närhet men inte för att uppnå någonting. På korset gjorde jag allt du behöver, så vila nära mig. Sluta tävla i allt. Så mycket har gått förlorat i människans strävan efter sitt egna värde. Sluta sträva efter något du redan har i mig. Var nöjd med mig och lita på att jag för dig till ett dukat bord och leder dig till alla oaser i livet. Du är mitt älskade barn du har inget att frukta vila i mig. Jag gör allt nytt när du vilar. När du strävar bygger och är upptagen måste jag sluta bygga på ditt liv.

 

Jag säger -Varför är jag ledsen ….


Sorgen kommer från livet och allt som händer och ditt hjärtas tankar. Om du väljer att följa livet och världen blir din glädje liket en vimpel som följer med vinden. Livet ger och tar saker och där i kommer ditt känsloliv följa det. Om du väljer bort Lives yttre och inre och väljer mig kommer du finna en oändlig frid och glädje för när du är vid min sida kommer min glädje bli din.

 

Jag säger -Orkar inte tala ….


Jag ser dig även när du inte ser mig, sorgen blir ett skynke mellan oss. Du måste ta bort det , jag dog för dig jag ser all synd och dog för dig, inget du gör eller säger kan hindra dig från min kärlek du är mitt barn. Du måste välja att tro på kärleken jag har för dig. Vänd dig inte bort från mig utan vänd dig till mig. Vila i min kärlek, när orden är slut vila. Tro på mig, välj att se mig. Du skall komma ut ur mörkret och se hoppet du skall tända hopp, för mörkret råder, Befria människor i mörkret se på mig jag skall föra dig fram. Se på mig annars går du vilse. Se, vandra och vila.

 

Jag säger -Vad har du för känsla Gud?


Längtan, jag är en längtande person saknaden av mina barn är en djup del av den jag är. Jag älskar alla människor som om de är de enda för mig. Så djup pulserar mitt hjärta för dig för alla. Min uppmärksamhet är inte delad utan helt fokuserad på dig. Jag saknar dig/er. Ni är mina barn, mina vänner, min brud. Jag söker de som inte känner mig och längtar efter att få möta dem prata med dem hjälpa dem och forma livet i dem. Jag saknar dem som känner mig de lever med mig men är så långt borta de vandrar sina vägar ibland och mina ibland. De lever på avstånd trots att de tagit emot mitt kors, min kärlek. Jag är en längtande Gud som saknar era röster erat överlämnande av livet till mig. Jag är en längtande Gud.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Mitt i min otillräcklighet och osäkerhet möter Gud mig. Låter sitt djup beröra mitt djup bortom alla ord att förklara. Hans närvaro når djupare, hans kärlek breder ut sig i själens ensamhet. Du känner mig och ser mig du får min ande att vibrera ja faktiskt skälva. Din röst är klar som en stilla susning, viskar tillgivenhet, intimitet, du ser mig. Tårar faller när själen skälver och skammen suckar och lämnar. Du är närvarande, älskande och allt i mig vill älska dig.


Kjell-Gunnar Bergman